Supportercupen

Supportercupen

Supportercupen arrangeres hvert år av Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) og spilles på anlegget til Skeid, Nordre Åsen i Oslo. Alle SBFs medlemmer inviteres til å delta i turneringen, som foregår på småbaner med 7 spillere på hvert lag. 36 til 40 lag deltar og Crystal Palace Supporters Scandinavia er selvsagt blant disse, dog med vekslende hell. Gøy har vi det i hvert fall!

Vi har en udelt sosial profil på vår deltakelse, det vil si at det viktigste for oss er å møte andre Palace-supportere. Spill og resultater kommer i andre rekke, det bærer det vel også preg av... vi har avansert fra gruppespillet et par ganger, men stort sett ryker vi ut tidlig. Det betyr mer tid til årsmøte, fest og moro!

Årets turnering gikk av stabelen lørdag 3. juni og vi overrasket alle, inkludert oss selv, med full pott i gruppespillet! Forhåndsfavoritt Tottenham 1 ble slått 3-2, Wolves ble beseiret med 4-2 og Newcastle med 1-0. I åttedelsfinalen var vi uheldige med trekningen og møtte Manchester United 1, som gikk videre med 5-0. De gikk for øvrig hele veien til finalen, der Liverpool ble for sterke.

Supporterklubbens årsmøte avholdes hvert år i forbindelse med Supportercupen.

Alt innhold er © Crystal Palace Supporters Scandinavia
Levert av Wordpress - Designed with Hueman Pro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram