Billetter til Selhurst Park?

Det dukker titt og ofte opp spørsmål om hvordan man går frem for å kjøpe billetter til Palaces kamper. Crystal Palace Supporters Norway formidler dessverre ikke billetter, men vi skal være behjelpelige! Det er ikke bare å møte i billettluka på Selhurst Park for å kjøpe billetter, så her er en liten guide som forklarer hvordan du må gå frem.

Først og fremst er det verdt å merke seg at kun Palace-medlemmer kan kjøpe billett!

Medlemskapene kommer i flere kategorier, hvor det billigste er Adult til £25. Alternativene er Gold (£55) og International (£45). Fordelene med disse er at du med Gold får 72 timers forsprang på kjøp av billetter mot andre medlemmer, mens du med International kan reservere maks to billetter til en valgfri kamp i løpet av sesongen (du kan selvsagt også kjøpe billetter på ordinært vis i tillegg). Du kan lese mer om forskjellen på dem på de offisielle sidene til CPFC: https://tickets.cpfc.co.uk/memberships. Det holder med Adult-medlemskapet for å være kvalifisert til å kjøpe kampbilletter. (OBS: Et offisielt klubbmedlemskap har ingenting å gjøre med om du er medlem av CPSN!).

Billetter legges ut en måned før kamp, så det anbefales å ordne et medlemskap innen den tid og siden følge med på nettsidene til Palace: https://www.cpfc.co.uk. Til de fleste kamper kan du kjøpe 4 billetter med et enkelt medlemskap, mens til noen mer høyprofilmotstandere er det maks 2 billetter per medlemskap.

Når supporterklubben arrangerer fellestur ordner vi billetter til alle som er påmeldt og da trenger man ikke et medlemskap i Palace, men til gjengjeld må minst én i følget være medlem i CPSN.

Om du lurer på noe ytterligere vedrørende billetter, så send en henvendelse til post@crystalpalace.no

Sist oppdatert i oktober 2021.