Billettguide

Det dukker titt og ofte opp spørsmål om hvordan man går frem for å kjøpe billetter til Palaces kamper. Dette kan virke noe komplisert, og vi vil i løpet av høsten lage en oppdatert guide for å geleide deg gjennom kjøpet.

Foreløpig er det verdt å merke seg at kun Palace-medlemmer kan kjøpe billett!

Det antas at langt de fleste kampene vil bli utsolgt for Palaces del, og klubben vil kun selge billetter til Crystal Palace-medlemmer! Sesongkort er selvsagt også en mulighet for de mest ihuga, men som sagt må du kjøpe et klubbmedlemskap dersom du kun ønsker billett til én enkelt kamp (OBS: Et offisielt klubbmedlemskap har ingenting å gjøre med om du er medlem av CPSN!).

Medlemskapene kommer i flere kategorier, hvor det billigste er Adult til £25 og du kan lese mer om forskjellen på dem på de offisielle sidene til CPFC: https://tickets.cpfc.co.uk/memberships Det holder med Adult-medlemskapet for å være kvalifisert til å kjøpe kampbilletter, men det er verdt å merke seg at et International-medlemskap gir garantert tilgang til minst to billetter til én kamp (samt 10% rabatt i Club Shop)!

Når du har medlemskap kjøper du billetter på nettsidene til Palace, nærmere bestemt her: https://www.cpfc.co.uk/tickets

Om du lurer på noe vedrørende billetter, så send en henvendelse til post@crystalpalace.no

Sist oppdatert i september 2021.