Billettguide

Det dukker titt og ofte opp spørsmål om hvordan man går frem for å kjøpe billetter til Palaces kamper. Dette kan virke noe komplisert, så her har vi laget en guide som skal ta det gjennom kjøpet! Det er også verdt å merke seg at noen av oss i CPSN har sesongkort, og enkeltkamper kan kjøpes ved å besøke billettsiden vår, se hvilke kamper som er tilgjengelig og fylle ut skjema!

Informasjon og henvendelser om kjøp av billetter gjøres her: crystalpalace.no/billetter/

Kun Palace-medlemmer kan kjøpe billett!

Ettersom Palace er i Premier League, og har begrenset med plass på Selhurst Park, er det ikke bare bare å få tak i billetter. Det antas at langt de fleste kampene vil bli utsolgt for Palaces del, og klubben vil kun selge billetter til Crystal Palace-medlemmer! Sesongkort er selvsagt også en mulighet for de mest ihuga, men som sagt må du kjøpe et klubbmedlemskap dersom du kun ønsker billett til én enkelt kamp (OBS: Et offisielt klubbmedlemskap har ingenting å gjøre med om du er medlem av CPSN!). Medlemskapene kommer i flere kategorier, hvor det billigste er Silver til £25 og du kan lese mer om forskjellen på dem på de offisielle sidene til CPFC: https://tickets.cpfc.co.uk/memberships.aspx?eid=155 Det holder med Silver-medlemskapet for å være kvalifisert til å kjøpe kampbilletter, men det er verdt å merke seg at et International-medlemskap gir garantert tilgang til minst to billetter til én kamp (samt 10% rabatt i Club Shop)!

Kampkategorier

Hjemmekampene til Palace er delt inn i kategori A og B. Kategori A-kampene er kamper der de tradisjonelt sett største kanonene kommer på besøk, Manchester United, Liverpool, Arsenal og Chelsea for å nevne noen, mens kategori B-kampene er mot "røkla", og billettene er da også fordelt i  to forskjellige prisklasser.

Til A-kampene får du kjøpt to billetter per medlemskap, mens til B-kampene kan du få kjøpt fire billetter.

Priser

Styret i Crystal Palace, kjent som CPFC2010, ønsker at Palace skal ligge på nedre halvdel... i hvert fall når det gjelder billettpriser! De billigste billettene (2017-2018) er på £25 kategori B/£35 kategori A (White Horse Lane stand). For en fullstendig oversikt over aktuelle billettpriser, så besøker du Palaces sider: https://tickets.cpfc.co.uk Egne priser gjelder for honnør og unge. Merk også at Palace har reduserte priser for studenter med gyldig studentbevis.

Vanlige spørsmål:

[su_accordion class="billett_faq"] [su_spoiler title="Kan jeg kjøpe billetter i luka på Selhurst Park?" icon="caret"] Nei. Ikke så lenge vi er i Premier League, i hvert fall. [/su_spoiler] [su_spoiler title="Selger supporterklubben billetter?" icon="caret"] Dersom sesongkortinnehavere ikke skal benytte kortet til enkeltkamper, er det mulig å kjøpe billett til enkeltkamper via https://crystalpalace.no/billetter. [/su_spoiler] [su_spoiler title="Må jeg være medlem for å kjøpe billett?" icon="caret"] Både ja og nei. Du MÅ kjøpe et "membership" i Crystal Palace, for tiden minst £25. Du behøver IKKE være medlem i den skandinaviske supporterklubben. [/su_spoiler] [/su_accordion]

Om du fortsatt lurer på noe vedrørende billetter, så send en henvendelse til post@crystalpalace.no

Sist oppdatert i september 2018.