Billettguide

Det dukker titt og ofte opp spørsmål om hvordan man går frem for å kjøpe billetter til Palaces kamper. Dette kan virke noe komplisert, så her har vi laget en guide som skal ta det gjennom kjøpet! Det er også verdt å merke seg at noen av oss i CPSN har sesongkort, og enkeltkamper kan kjøpes ved å besøke billettsiden vår, se hvilke kamper som er tilgjengelig og fylle ut skjema!

Informasjon og henvendelser om kjøp av billetter gjøres her: crystalpalace.no/billetter/

Kun Palace-medlemmer kan kjøpe billett!

Ettersom Palace er i Premier League, og har begrenset med plass på Selhurst Park, er det ikke bare bare å få tak i billetter. Det antas at langt de fleste kampene vil bli utsolgt for Palaces del, og klubben vil kun selge billetter til Crystal Palace-medlemmer! Sesongkort er selvsagt også en mulighet for de mest ihuga, men som sagt må du kjøpe et klubbmedlemskap dersom du kun ønsker billett til én enkelt kamp (OBS: Et offisielt klubbmedlemskap har ingenting å gjøre med om du er medlem av CPSN!). Medlemskapene kommer i fem kategorier, Silver – £25, Gold – £55, Junior – £15, Junior Gold – £45 og International – £40 og du kan lese mer om forskjellen på dem på de offisielle sidene til CPFC: https://tickets.cpfc.co.uk/memberships.aspx?eid=155 Det holder med Silver-medlemskapet for å være kvalifisert til å kjøpe kampbilletter, men det er verdt å merke seg at et International-medlemskap gir garantert tilgang til minst to billetter til én kamp (samt 10% rabatt i Club Shop), samt 15% på et hotell i Croydon!

Tre kampkategorier

Hjemmekampene til Palace er delt inn i kategori A+, A og B. Kategori A+-kampene er kamper der de tradisjonelt sett største kanonene kommer på besøk, Manchester United, Liverpool, Arsenal og Chelsea for å nevne noen, mens kategori A- og B-kampene er mot «røkla», fordelt i to forskjellige prisklasser. Palace har bestemt at dersom man kjøper en billett til en kategori A+-kamp så  man også kjøpe billett til en kategori B-kamp! Grunnen til dette er at man ikke ønsker at supportere kun skal dukke opp til storkampene, det ønskes også at man skal dukke opp når de noe mindre attraktive motstanderne dukker opp. Lik det eller ei, sånn er det!

Eksempel: Dersom man ville kjøpe billett til Arsenal-kampen 16. august 2015, så måtte man også kjøpe billett til hjemmekamp mot enten Villa eller WBA.

Priser

Styret i Crystal Palace, kjent som CPFC2010, ønsker at Palace skal ligge på nedre halvdel… i hvert fall når det gjelder billettpriser! De billigste billettene (2017-2018) er på £25 kategori B/£35 kategori A (White Horse Lane stand). For en fullstendig oversikt over aktuelle billettpriser, så besøker du Palaces sider: https://tickets.cpfc.co.uk Egne priser gjelder for honnør og unge. Merk også at Palace har reduserte priser for studenter med gyldig studentbevis.

Vanlige spørsmål:

Kan jeg kjøpe billetter i luka på Selhurst Park?
Nei. Ikke så lenge vi er i Premier League, i hvert fall.
Selger supporterklubben billetter?
Dersom sesongkortinnehavere ikke skal benytte kortet til enkeltkamper, er det mulig å kjøpe billett til enkeltkamper via http://crystalpalace.no/billetter.
Må jeg være medlem for å kjøpe billett?
Både ja og nei. Du MÅ kjøpe et «membership» i Crystal Palace, for tiden minst £25. Du behøver IKKE være medlem i den skandinaviske supporterklubben.

Om du fortsatt lurer på noe vedrørende billetter, så send en henvendelse til post@crystalpalace.no

Sist oppdatert i juni 2018.