Supporterklubben

Supporterklubben

Crystal Palace Supporters Norway ble stiftet i 1991, med Tor Øystein Vaaland som leder. Det opprinnelige navnet var "Norske Venner Av Crystal Palace". Av hensyn til våre naboer i Skandinavia ble navnet endret til "Crystal Palace Supporters Scandinavia" i 1995. I 2018 har vi endret navn til "Crystal Palace Supporters Norway." Det ble aldri de store medlemsmassene fra Sverige og Danmark, og dagens navn gjenspeiler bedre realiteten.

Her finner du vedtektene til Crystal Palace Supporters Norway. Supporterklubben ble registrert i Brønnøysundregistrene i 2007 og har foretaksnummer 991 404 163. For tiden gjelder følgende priser for medlemskap i Crystal Palace Supporters Norway:

  • Voksne: Nkr 300,-
  • Barn (under 18): Nkr 150,-
  • Støttemedlemskap: Nkr 50,- (mottar ikke Ørneblikket!)

Ønsker du å bli medlem kan du overføre summen til konto 0530 19 59402. Husk å informere om navn og adresse når du betaler! For dette får du vårt eksklusive medlemsblad Ørneblikket rett i postkassa tre til fire ganger per sesong, samt muligheten til å delta i den prestisjetunge Supportercupen iført Palaces stolte farger! I tillegg er det alltid moro å møtes når Palace blir vist på tv. Om laget spiller elendig, noe som skjer jevnt og trutt, så har vi det uansett artig med å mimre, samt å diskutere udugelige managere, viljeløse spillere og utålmodige styreformenn!

Supporterunionen

Som alle seriøse supporterklubber, er også CPSN medlem av Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF). SBF er en paraplyorganisajson for supporterklubbene til britiske fotballklubber. Årlig arrangerer SBF Supportercupen der supporterklubbene får sjansen til å forsvare de britiske lagenes ære. Her deltar selvsagt også CPSN, med varierende hell. Vi har ikke tradisjon for å gå langt i turneringen, men det er verdt å merke seg at det viktigste er å treffe likesinnede og ha det gøy! Det lykkes vi med hvert år! Oppdatert liste over alle medlemmer i Supporterunionen, laster du ned ved å klikke her. Det har etterhvert blitt en tradisjon å avholde klubbens årsmøte etter å ha svettet fra seg i de røde og blå draktene (vanligvis tidlig i turneringen)...

Årsmøtet...

...er en viktig del av CPSN. Her foretas viktige (og mindre viktige) valg som valg av leder, redaktør, årets spiller, osv... dessuten får de oppmøtte en oppsummering av sesongens regnskap og mulighet for å kommentere budsjett, evt. komme med nye ideer, både til klubben generelt og Ørneblikket spesielt. Innkomne forslag, om det er noen, blir også drøftet ved årsmøtet.

Supportertreff

Et mål for CPSN er å møtes så ofte som mulig, og denne muligheten byr seg gjerne under TV-sendte kamper. Når Palace spiller møtes klubbens medlemmer som oftest på fotballpuben Tempest i Oslo, men selvsagt er det ønskelig at medlemmer andre steder i landet også skal kunne møtes ved slike anledninger!

Hjemmesiden

Det er jo tydelig at du allerede vet litt om nettsiden vår, da du leser dette. Skal vi være enige om at internet er kommet for å bli? Ok, og derfor er det viktig at vi promoterer klubben vår på nettet, slik at vi når ut til flest mulig Palace-fans, samt alle som måtte interessere seg for supportervirksomheten i Skandinavia. Sidene vil ikke først og fremst være nyhetskanal for Palace-nytt, men vil derimot brukes til å informere om CPSN og ikke minst nyheter og deadlines fra supporterklubben.

Presidenten

Presidentene i Ørneblikket har hatt en merkelig uvane med å forlate Palace like etter utnevnelsen til nettopp President i CPSN. Det mest ekstreme eksemplet er nok Mark Bright, som hadde den ærefulle tittelen i 21 dager, innen han ble solgt til Sheffield Wednesday i sin tid! Steve Coppell er utnevnt til ærespresident for sitt fantastiske arbeid på Selhurst Park i en årrekke! Det er også verdt å nevne at tidligere redaktør Kai Lindseth er æresmedlem i supporterklubben, grunnet sitt lange og voldsomme engasjement for CPSNs eksistens! Av årsmøtet 2001 ble det dessuten enstemmig vedtatt at også supporterklubbens grunnlegger, Tor Øystein Vaaland, skal kunne smykke seg med tittelen "Æresmedlem av CPSN".

Det er 118 medlemmer i Crystal Palace Supporters Norway per 31.05.2017. Betal kontingenten, vi har alltid bruk for flere skandinaviske ørner!

Leder og kontaktperson i CPSN:
Espen Olavesen
Greverudhagan 58
1415 Oppegård
tlf:970 83 842
e-post: espen@crystalpalace.no

I tillegg består styret av:
Øystein Orheim, redaktør i Ørneblikket
Anders Løwensprung, økonomiansvarlig
Christian Noer, nettredaktør
Kai Lindseth, styremedlem

Øystein Orheim

Redaktør

Kai Lindseth

Styremedlem

Espen Olavesen

Leder

Christian Noer

Nettredaktør

Anders Løwensprung

Kasserer

Alt innhold er © Crystal Palace Supporters Scandinavia
Levert av Wordpress - Designed with Hueman Pro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram