Fellestur

Jonathan Parr er sånn noenlunde komfortabelt midtpunkt sammen med Joniesta.

Jonathan Parr er sånn noenlunde komfortabelt midtpunkt sammen med Joniesta.

Crystal Palace Supporters Scandinavia har i løpet av de senere år gjort det til en tradisjon å arrangere minst én fellestur hver sesong. De siste tre årene har det endog blitt til to turer i løpet av sesongen! Høstturen finner vanligvis sted i oktober, i forbindelse med en hjemmekamp. Vi har, gjennom glitrende innsats fra Kenneth Haraldsen Bjørneng, fått en god dialog med Palace, ikke minst med medeier Steve Browett. Dette har ført til at vi har fått reservere en stor bunke billetter til vår valgte hjemmekamp, det være seg mot Arsenal, Chelsea eller QPR. Steve Browett har ved flere anledninger stilt opp og møtt oss i baren på Selhurst Park før kamp. Ved vårt første møte spanderte mannen også klubbens eget Palace Ale på alle som var med (og var over 18!).

Det er ikke bare Browett vi har fått møte, også Jonathan Parr stilte mer eller mindre velvillig opp og møtte oss enten før eller etter kamp da han var i klubben. Johnny Williams har vi møtt og også en meget sympatisk Osman Sow slo av en prat for et par år siden. Den svenske spissen gjorde aldri karriere i Palace, men var likevel et hyggelig innslag for en skandinavisk supporterklubb og kunne blant annet fortelle litt om hva som førte til at han endte opp med en kontrakt med klubben.
Utover møte med Palace-folk har vi gjerne sosiale tilstelninger, som pub til pub-runder, restaurantbesøk og annet. Dessuten er det gjerne en bra gjeng som dukker opp på en skikkelig engelsk frokost på Wetherspoons-puben The George i Croydon.

Bemerk at dette er puben The White Horse, og ikke The White Ho...

Bemerk at dette er puben The White Horse, og ikke The White Ho…

Kenneth er vår turansvarlige og skal ha stor honnør for sitt utrettelige arbeid med å sy sammen et program for en etter hvert stor gjeng Palace-supportere fra nord. Turene har faktisk blitt så populære at vi har vært nødt til å sette et tak på 35 personer, ettersom dette er mengden billetter vi får holdt av fra klubben. Når det gjelder flybilletter og hotell, er dette noe deltakerne må ordne selv. Vi svarer selvsagt så godt vi kan på spørsmål om dette! De fleste bor på et av de mange hotellene like ved East Croydon stasjon. En liten guide til disse hotellene finner du innen lenge her på crystalpalace.no/hotellguide

De tre siste turene har vært i forbindelse med hjemme- og bortekamp mot Newcastle i sesongen 2015-2016, samt hjemmekampen mot West Ham høsten 2016. I løpet av disse turene har vi møtt Steve Browett, Mark Bright, Matthias Svensson(!) og Scott Dann!

Vår neste fellestur finner sted i forbindelse med hjemmekampen mot Watford 18. mars 2017! Nedtellingen til avspark er igang:

[wc_countdown date=»18. March 2017, 16:00″ format=»wdHM» labels=»År,Måneder,Uker,Dager,Timer,Minutter,Sekunder» labels1=»År,Måned,Uke,Dag,Time,Minutt,Sekund» message=»Kampen er i gang!»]

Download Attachments