Supportercupen

Supportercupen arrangeres hvert år av Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) og spilles på Hundsund Kunstgressbane på Snarøya. Alle SBFs medlemsklubber inviteres til å delta i turneringen, som foregår på små baner med 7 spillere på hvert lag. 36 til 40 lag deltar og Crystal Palace Supporters Norway er selvsagt blant disse, dog med vekslende hell. Gøy har vi det i hvert fall!

Vi har en udelt sosial profil på vår deltakelse, det vil si at det viktigste for oss er å møte andre Palace-supportere. Spill og resultater kommer i andre rekke, det bærer det vel også preg av… vi har avansert fra gruppespillet et par ganger, men stort sett ryker vi ut tidlig. Det betyr mer tid til årsmøte, fest og moro!

Vi skulle gjerne fylt alle de 15 plassene i troppen, men dessverre er det ikke den store pågangen fra våre medlemmer. Styret i CPSN oppfordrer alle i supporterklubben til å bli med og understreker igjen at vår deltakelse først og fremst handler om det sosiale og å ha det gøy. Det er intet krav om fotballferdigheter! Har du ikke drakt, så er det bare å si fra, da vi har flere å låne bort.

Supporterklubbens årsmøte avholdes hvert år i forbindelse med Supportercupen.

Dessverre ble turneringen 2020 avlyst grunnet Covid-19, men det betyr i hvert fall at vi var ubeseiret dette året!