14. januar 2023

Viaplay øker prisen på Premier League

649 kroner i måneden var prisen til Viaplay dersom du skulle ha den fulle pakken med Premier League. Nå har de økt prisen. Hvis du vil få med deg alt av engelsk fotball må du nå ut med 749 kroner i måneden. (vg.no).

CPSN sine medlemmer stiller seg bak styret i SBF som har forsøkt å komme Viaplay i tale om den siste prisøkningen (blir helt sikkert ikke den siste).

SBF med åpent brev til Viaplay

Til Viaplay

Først og fremst ønsker vi å takke for flotte sendinger til fotballfolket så langt i sesongen. Vi tror de aller fleste er fornøyde med sendingene fra både engelsk og skotsk fotball. Produktet dere leverer, med ekspertstudio og alt stoffet dere presenterer i forbindelse med kampene, har absolutt svart til forventningene.

Men når det gjelder kostnadene for å se Premier League, så synes vi dette nå begynner å bli vel dyrt for en vanlig supporter. Med dagens nyhet om en økning på den månedlige Viaplay Total-abonnementet fra kr 649 til kr 749 nå midt i sesongen. Både vi og organisasjonens supporterklubber har mottatt mange meldinger fra medlemmer som er både sinte og misfornøyde pga. dette prispåslaget. Vi i Supporterunionen ønsker å få en klarhet i hva som er grunnen til denne drastiske handlingen nå midt i sesongen. Vi har inntrykk av at mange ikke lenger har økonomi til dette og da heller velger puber og større ansamlinger for å se sitt favorittlag, noe som igjen kan føre til reduserte inntekter for dere til å lage et godt produkt.

På vegne av våre ca 130,000 medlemmer fordelt på 55 medlemsklubber, ønsker vi en forklaring på hvorfor dette skjer akkurat nå.

Mvh styret i SBF