9. januar 2023

Vårens fellestur planlegges

Turleder Thorbjørn Tvegård er godt i gang med planleggingen av vårens fellestur med Crystal Palace Supporters Norway. Her er litt foreløpig info fra Thorbjørn:

🔴🔵 Gode Palace venner! Vi har sånn smått begynt planleggingen av vårens fellestur. Vi har valgt ut kampen mot Everton 22. april. Merk at tidspunkt pt ikke er endelig bekreftet pga TV. Så vi kommer tilbake så fort endelig bekreftet. Da også med påmelding osv. Vi får håpe vi kommer tilbake på vinnersporet i god før den kampen , om ikke kan dette fort bli en nervepirrende «sekspoengskamp». Merk dere datoen, og vi håper på stor deltakelse. La oss satse på deilig vårvær dessuten. Som sagt mer info når tidspunkt endelig fastsatt. Ta gjerne kontakt med meg om dere har spm nå; 97112946 el thorbjorn.tvegard@gmail.com 🔴🔵

Turleder Thorbjørn

Som Thorbjørn skriver, så er det som alltid forbehold om dato for kampen, pga. tv, men tv-kampene for april skal etter planen annonseres 21. februar. Men vi tror og håper at kampen finner sted lørdag 22. april!

#cpsnontour