17. august 2022

Ny redaktør søkes


CPSN mangeårige redaktør Øystein Orheim ønsker å tre ut av sitt verv, og i den forbindelse søker supporterklubben etter en ny person som ønsker å ta del i en viktig rolle i supporterklubben. Ørneblikket er en sentral del av vår identitet som supporterklubb, og vi er meget stolte av å fortsatt sende ut Ørneblikket til våre medlemmer, som vi har gjort siden oppstart av supporterklubben vår i 1991. Er du klar over at Ørneblikket er den eldste gjenlevende fanzinen i klubben vår? Ørneblikket overlever ikke uten dugnad, og vi håper at noen ønsker å videreføre arven etter Øystein.

Stillingsbeskrivelse:

Din rolle som redaktør blir først og fremst være pådriver for å samle inn og redigere innhold til ØB som vil utgis 3 til 4 ganger i året. Du vil ha stor kreativ frihet til å forme innhold og bladets utrykk. Du vil ha dialog med trykkeri vedrørende utgivelser og distribusjon av bladet til våre medlemmer.

Som redaktør vil du få gleden av å:

  • Få være kreativ leder i vårt hellige medlemsblad Ørneblikket
  • Formidle hobby og lidenskap til våre medlemmer
  • Historisk bit av Crystal Palace (lengstlevende fanzine i CP historien)
  • Gleden av å jobbe på dugnad og vise engasjement!
  • Medlem i styret i supporterklubben
  • Bli kjent med masse bra folk i supporterklubben!


Ta gjerne kontakt med styret eller leder av supporterklubben dersom du har lyst til å bidra i fellesskapet eller har spørsmål knyttet til vervet. Send oss gjerne en e-post til post@crystalpalace.no så svarer vi deg raskt.

Mvh

Leder
Kenneth T. Bjørneng