11. august 2022

Endelig fellestur igjen!

NB: Få billetter igjen!!

Publikum er tilbake på Selhurst Park, flyene går (noenlunde) som tidligere og Covid-19 står ikke i veien! Det betyr at Crystal Palace Supporters Norway omsider kan arrangere fellestur igjen!

Vi har nå kommet et langt stykke videre i planleggingen av fellestur og har sikret oss billetter til kampen mot Southampton lørdag 29. okt kl.16 (norsk tid).

Interessen for vårt kjære Palace er større enn noen gang i moderne tid, og det har vært en «øvelse» å skaffe billetter denne gangen. Men med flott hjelp fra Anne-Britt har vi skaffet 15 billetter. I tillegg har en del av oss medlemskap i klubben og har ordnet billetter på egenhånd, slik at det blir en stor gjeng som reiser over til Croydon.

Påmelding, og det er først til mølla-prinsippet, gjøres til meg så snart som mulig; thorbjorn.tvegard@gmail.com Det forutsettes medlemskap i supporterklubben. Blir interessen ekstra stor, skal vi prøve det vi kan for å skaffe ytterligere billetter. For de av oss som reiser over for første gang, så nevnes at hotell og fly ordnes av den enkelte.

Vi ser fram til en flott helg i Croydon med gode Palace-venner. Detaljert program for helgen sendes ut i god tid til deltakerne. Har dere spørsmål om f.eks. fly og hotell, ikke nøl med å ta kontakt (tlf 97112946).

Vi sees i Croydon og til da COYP🔴🔵