30. juli 2022

CPSN løpeklubb - bli med på løpebølgen du også!

Noen av oss er kanskje midt i 40 års krisa, andre (inkludert de i 40 års krisa) spiste kanskje litt mye på hjemmekontor under pandemien - og nå må ta konsekvensene av det? Eller kanskje du alltid har vært en atlet?

Løping er populært og som en über trendy supporterklubb som vi er - kaster vi oss på bølgen selvsagt!

Nå kan du bli med CPSN på en liten morsom greie, hvor supporterklubben arrangerer et virtuelt løp på Strava (App som er gratis å bruke) der målet er å løpe distansen fra Selhurst Park til alle bortekampene gjennom sesongen 22/23. Det er kun løping som gjelder, ikke sykling/svømming/gåing osv. Du må bruke Strava appen for å få dine km godkjent. Last ned appen, søk etter CPSN i grupper og bli med. Du vil også få masse kudos fra andre CPSN medlemmer når du har lastet opp løpet ditt!

Enkelt og greit forklart så har vi plottet inn Selhurst Park og fått veibeskrivelse til alle stadionene vi skal spille bortekamp på via Google Maps. Da har KM kommet opp og det er den totale lengden som er målet. Det vil bli lagt inn bortekamper i cupspill når dette er klart.

Eventet starter fredag 05. august og avsluttes 28. mai som er avslutning på sesongen.

Lengden fra Selhurst Park til alle bortestadionene i Premier League er 6 452 km.

CPSN oppfordrer dermed medlemmene sine til å børste støv av joggeskoene sine, eller løpe å kjøpe et par superduper raske løpesko og bli med på moroa! Gjør som Palace fan Eddie Izzard (bilde) og løp i vei! PS: Eddie løp 29 maraton på 29 dager for charity i 2020).

Oppdatering på fremgangen i eventet vil bli fortløpende bli oppdatert her på hjemmesidene!Izzard