26. januar 2020

Bli med på Supportercupen 6. juni 2020

Like sikkert som at det blir juni hvert år, er det at det også blir supportercup for alle supporterklubber for britiske fotballag! Supporterunionen (SBF) arrangerer for 30. gang cupen og Crystal Palace Supporters Norway er selvsagt påmeldt også i år.

Nivået i turneringen er utvilsomt høyere i dag enn det var for 10+ år siden, litt prestisje er det jo, men vi i CPSN legger stor vekt på at dette er et sosialt arrangement for alle som vil være med. Har du sparket ball før er det fint, men heller ikke det er et krav hos oss. Det sosiale er det absolutt viktigste, og det å svette litt sammen i røde og blå drakter er noe vi er flere som setter stor pris på. Dessverre har vi ofte vært få som møter opp, men vi håper at 2020 er året vi nærmer oss maksantallet på 15 spillere med Palace-blod i årene! Supporterklubbens årsmøte avholdes også samme dag, og er en fin anledning til å ta del i driften av CPSN, samt nyte både godt drikke og god mat mens vi diskuterer om Palace-shortsen bør være rød eller blå og hvorvidt Cenk Tosun egentlig er bedre enn Alexander Sørloth.

Turneringen arrangeres den første lørdagen i juni hvert år, som for noen av oss er blitt en hellig dag, da familien får klare seg uten oss. I 2020 vil det si at supportercupen spilles lørdag 6. juni. Turneringen har blitt avholdt ulike steder i og rundt Oslo og i år skal den spilles på Hundsund kunstgress på Snarøya.

“De første kampene spilles kl. 09.00, og finalen spilles ca kl 17. Vi legger opp til samme turneringsformat som i fjor – altså med 36 lag fordelt på ni puljer.”

“Turneringen spilles på anleggets fire kunstgressbaner (7-er), som fikk nytt gress i henholdsvis 2018 og 2019, så forholdene kommer til å være ypperlige. Når det gjelder parkering, så er det mulig å bruke både Snarøya SKs parkeringsplass og parkeringshuset tilhørende Hundsund Grendesenter. Ellers ligger forholdene godt til rette for kollektiv transport med bussavganger (31-bussen) til og fra Oslo hvert tiende minutt.”

supporterunionen.no

Finn frem fotballsko, leggskinner og en Palace-drakt og gi lyd til christian@crystalpalace.no om at du stiller opp!