25. august 2019

Fellestur høst 2019

Det er igjen tid for fellestur med Crystal Palace Supporters Norway og turleder Thorbjørn har med hjelp fra Anne-Britt i England ordnet med 30 billetter til Palace – Liverpool lørdag 23. november 2019! Skal Hodgsons menn stikke kjepper i hjulene for Klopps jakt på et første Premier League-trofé for de røde?

Påmelding foregår til Thorbjørn Tvegård som kan kontaktes på thorbjorn.tvegard@gmail.com eller på telefon 97112946.

Påmeldingsfrist: 12. september.

Billettene er forbeholdt Palace-supportere som er medlemmer i Crystal Palace Supporters Norway. Vi har en god kontakt med Palace og vi kan ikke bruke vår tilmålte kvote på andre supportere. Eventuelle spørsmål rettes til Thorbjørn.

OBS: Da tv-kamper for november ikke er oppsatt ennå, så kan kampen i teorien flyttes, men ta med i betraktningen at Liverpool spiller Champions League uken etter.

Program for turen kommer når det nærmer seg. Vi oppdaterer også med pris på billettene når vi har dette klart fra vår kontakt i Palace. CPSN sørger for billetter til kampen, men du som er deltaker sørger selv for transport og opphold. Det anbefales å fly med Norwegian, da de lander på Gatwick, nærmeste flyplass til Croydon. Det er mange steder å bo kun et par minutters gange fra East Croydon stasjon, men kort oppsummert har du de to billigkjedene Premier Inn og Travelodge, og like i nærheten også Jury’s InnHampton by Hilton og Lansdowne. På motsatt side av East Croydon stasjon finner du Croydon Park Hotel.

Påmeldinger er bindende.