1. juni 2019

Vi vant ikke

Til tross for at vi stilte med det yngste laget vi har mønstret på lenge, ble det ikke triumf i Supportercupen i år heller. Vi var i en interessant gruppe med Derby, QPR 2 og Cheltenham, lag vi ikke ante noenting om på forhånd.

Allerede i første kamp fikk vi en indikasjon på hvilken vei høna sparket denne gangen, da Derby valset over oss og ikke ga seg før det stod 1-6. Målscorer for Palace var debutanten Isak, etter glimrende forarbeid (inkludert tunnel) av undertegnede.

Vi så deler av kampen mellom Cheltenham og QPR 2 og disse så langt mer overkommelige ut. Dessverre måtte vi til slutt se oss slått av QPR 2 i vår andre kamp, denne gangen uten å ha scoret mål. Vi hadde mye spill, men ikke de helt store sjansene. Kampen mot Cheltenham ble ganske lik og endte med 0-2.

Dermed må vi belage oss på nok et år uten et trofé å vise til, men det er alltid gøy med turnering iført Palace-drakt!