26. oktober 2018

Deadline for Ørneblikket 92

Det nærmer seg en ny utgave av vårt sagnomsuste fanzine Ørneblikket. Vi kommer til nummer 92 i rekken, nok en gang satt sammen av redaktør Øystein Orheim. For at redaktøren skal få en greiest mulig jobb og for at vi som leser bladet skal få mest mulig variert stoff er vi avhengig av at nettopp DU sender inn et bidrag!

Forslag til stoff er reisebrev, illsinte leserbrev, bokanmeldelse, ord om din kultfavoritt, et spesielt minne fra tippekampen, møte med andre Palace-supportere, osv. Kort sagt er alt som kan relateres til Crystal Palace FC av interesse!

Ta tastaturet fatt og skriv, og send dette til oystein@crystalpalace.no senest lørdag 24. november kl.23:45!

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

15. september 2021
6. september 2021