1. august 2018

Fellestur høst 2018

Det nærmer seg seriestart og CPSN har kommet et stykke i planleggingen av årets første fellestur! Vi har etter diskusjoner både innad og utad landet på at vi drar og ser Palace-Spurs lørdag 10. november, en dato som er bekreftet da tv-kamper for november er annonsert! Kampstart er kl.18.30 norsk tid.

Ny turleder Thorbjørn Tvegård har vært i kontakt med Palace og sikret oss 30 billetter til kampen! Som vanlig så må deltakerne selv sørge for flybillett og hotell. I skrivende stund er det billige billetter (Gardermoen-Gatwick) og svært billig overnatting på Premier Inn i Croydon!

Vi håper flest mulig melder seg på, slik at vi atter blir en stor gjeng!

Plassene på fellesturene er forbeholdt medlemmer i Crystal Palace Supporters Norway. Påmeldingsfristen er 1. september og påmeldinger er bindende.

Send en epost til thorbjorn@crystalpalace.no og meld deg på!