15. april 2018

To Palace-lag er ligamestere

Etter mange år uten noen nye stjerneskudd á la Zaha, Moses og Clyne har vi omsider fått en ung førstelagsspiller fra eget akademi i Aaron Wan-Bissaka. Også et par andre unggutter, Lokilo og Lumeka, har fått prøve seg i Premier League under Frank de Boers mislykkede opphold. Kanskje gror det bedre hos våre rekrutter, det har i hvert fall ikke stått på resultatene til våre yngre lag. Denne uken ble nemlig både U23- og U18-laget kronet som vinnere av sin respektive liga!

U23-laget, under ledelse av Richard Shaw, har levert varene i Professional Development League (South) og sikret tittelen allerede et par kamper før slutt. Laget har i stor grad bestått av unge spillere som også var med i fjor da laget faktisk kom på sisteplass i samme divisjon! Shaws utvalgte har fått bidrag også av førstelagsspillere som har trengt kamptrening. Nå venter play-offkamper mot lag fra Professional Development League (North) om retten til å kalle seg mester av Professional Development League.

Palace U18 kan også skryte av å ha endt øverst på tabellen. Manager Paddy McCarthy høster mange lovord for de gode resultatene til sine unge Palace-spillere. I likhet med Palace U23 er det Professional Development League (South) som er vunnet og det venter også for U18 play-offkamper mot de beste lagene fra nord!

Vi gratulerer og håper å se flere spillere ta steget helt opp til seniornivå!

[su_row]
[su_column size=”1/2″ center=”no”]


[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no”]


[/su_column]
[/su_row]