2. mars 2018

To overganger klare

Etter sedvanlig mye om og men er den brasilianske keeperen Diego Cavalieri omsider klar for Palace. Etter Speronis skade har Hennessey vært vår eneste seniorkeeper, så det var holdt av en plass i troppen til en ny keeper og valget falt altså på Cavalieri. Hans avtale med Palace gjelder frem til sommeren.

Brasilianeren er 35 år og har vært i England også tidligere, da han jobbet med Roy Hodgson i Liverpool. Han var to år hos scouserne og fikk med seg ti kamper, dog ingen i Premier League. Han har fått med seg tre landskamper for Brasil og ble nylig frigitt av Fluminense i hjemlandet etter mer enn 200 kamper.

Velkommen til Palace, Diego!

En spiller som har lite spilletid i Palace, men desto mer negativ omtale, er Jordon Mutch. Han er nå klar for en låneavtale med Vancouver Whitecaps og skal være der ut 2018. Mutch vært i Palace i tre år og spilt 40 kamper, men har aldri lyktes i klubben.

[su_row][su_column]

[/su_column][su_column]

[/su_column][/su_row]