1. februar 2018

Sørloth til Palace

Det ble med én ny spiller på Deadline Day, og som vel alle har fått med seg er nykommeren norsk! Alexander Sørloth er blitt en av Norges dyreste spillere gjennom tidene, med en pris som oppgis å være £9mill + bonuser o.a. Han ble presentert som Palace-spiller i de sene nattetimer og er naturlig nok oppspilt og fornøyd med overgangen, etter diverse intervjuer å dømme. Pappa Gøran “verdens beste defensive spiss” Sørloth er stolt av sønnen, som kommer fra et halvt år i danske FC Midtjylland.

I Midtjylland var Sørloth en viktig brikke i et lag som for tiden ligger øverst i den danske Superligaen, rett foran Brøndby. Sistnevnte klubb var i ferd med å miste keeperen sin til Palace, ettersom vi la inn et sent bud på Fredrik Rønnow. Det ble for knapt med tid til å få handelen i orden, noe som også var tilfelle da sommerens overgangsvindu ble lukket… Brøndby kunne ikke få inn en erstatter så sent, noe som skal være grunnen til at avtalen strandet.

Alexander Sørloth er 22 år og har en fortid i Rosenborg og Bodø-Glimt, samt et heller mislykket opphold i FC Groningen i Nederland. FC Midtjylland hentet spissen sist sommer for knapper og glansbilder sammenlignet med hva Palace nå betaler. Den norske nykommeren har 12 landskamper (1 mål) og skal bære draktnummer 9 i Palace!

Velkommen, Alexander!

[su_row]
[su_column]

[/su_column]
[su_column]

[/su_column]
[/su_row]