18. februar 2018

Byggesøknad for Selhurst Park er levert

Crystal Palace har denne uken levert en søknad til Croydon om utbygging av Selhurst Park. Dette er første offisielle steg i retning en betydelig oppgradering av Main Stand, som skal sørge for at kapasiteten på Selhurst skal økes fra dagens 26000 tilskuere til 34000.

Det er også en rekke andre endringer som er del av søknaden, deriblant en større bane, slik at den skal ha mål som gjør den brukbar for bruk i turneringer, et museum skal bygges, større områder for arrangement kampdag, endret løsning for tv (slik at broen som er foran Arthur Wait skal fjernes), for å nevne noe.

Søknaden finner du her: http://publicaccess2.croydon.gov.uk/online-applications/applicationDetails.do?activeTab=makeComment&keyVal=P3KE9CJLG9K00

Klubben ønsker lokalbefolkningens støtte og om du besøker lenken over kan du se at det er stor støtte for prosjektet.

Vi går en spennende tid i møte!