22. januar 2018

Palace låner Erdal Rakip

Noe overraskende har Palace valgt å låne Erdal Rakip fra Benfica ut sesongen. Rakip ble nylig Benfica-spiller etter at kontrakten med Malmö FF gikk ut, og at han nå skal prøve seg i Premier League er jo kanskje litt pussig... Men Rakip er i hvert fall en lovende midtbanespiller på 21 år med kamper for Sverige U21. Han er også av makedonsk opprinnelse og med tyrkiske og albanske aner! Han beskriver seg selv som en boks til boks-spiller, en klassisk nr. 6. Erdal skryter av Roy Hodgson, som har en høy stjerne i Sverige og i Malmö etter sine trenergjerninger der på 80-tallet.

[su_row][su_column]

[/su_column][su_column]

[/su_column][/su_row]

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

23. januar 2022
13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021