Godt nytt år!

av christian 1. januar 2018

Crystal Palace Supporters Scandinavia ønsker alle medlemmer og besøkende et riktig godt nytt år! Vi håper Luka er tilgitt etter straffebommen i går og at kvelden og natten gikk for seg på en like solid måte som Palace mot City!

2018 blir et spennende år, både for Palace og for supporterklubben. Vi inviterer som tidligere nevnt til et ekstraordinært årsmøte 3. februar, der det ligger an til et navneskifte for CPSS - til Crystal Palace Supporters Norway (CPSN). En egen logo for supporterklubben er også på trappene, noe vi gleder oss til å presentere! Vi håper også på å kunne presentere en ny fellesturansvarlig, samt hva som er mål for vårens fellestur!

Hva gjelder Palace, så håper (og tror?!) vi at Roy fortsetter å lede laget med stø hånd og at vi får noen solide forsterkninger som vil være med og sikre plassen i Premier League.

Up the Eagles!

Learn more
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram