3. januar 2018

Dann og Puncheon ute for sesongen

Den sterke kampen mot Manchester City nyttårsaften var ikke uten sine offer, da både Scott Dann og Jason Puncheon måtte ut med skader. Etter nærmere undersøkelser har begge pådratt seg korsbåndsskader og er dermed ute for sesongen. Hvorvidt noen av dem i det hele tatt vil være klare til neste sesong er for tidlig å si. Begge to skadet seg for øvrig i duell med Citys De Bruyne, Dann etter en uheldig inngripen og Puncheon etter å ha forsøkt å stoppe City-kontringen etter Palaces straffemiss.

Klubbkaptein Jason Puncheon har stort sett vært ute av laget etter at Hodgson tok over, og har attpåtil havnet i problemer med loven etter en hissig episode på et utested. Scott Danns skade kommer samtidig som Mamadou Sakho er ute og gjør antakelig at klubben er nødt til å vurdere innkjøp av en ny midtstopper i januar, til tross for at Martin Kelly har gjort sine saker upåklagelig mot City og Southampton.

God bedring!