16. desember 2017

Rekorder settes

Helgens runde i Premier League er igang, men det er vanskelig å konsentrere seg om annet enn rundens første kamp som allerede er ferdig… Palace reiste til svært formsterke Leicester og måtte før kampen fortsatt høre snakk om at vi ikke scorer på bortebane og at Christian Benteke ikke scorer noen steder. Vel, nå slipper vi det mer! Roy Hodgsons utvalgte leverte en tvers igjennom fantastisk kamp og når hjemmelagets Ndidi atpåtil klarte å pådra seg sitt andre gule kort på en håpløs filming så var det Palaces dag. Det endte til slutt 0-3 og Benteke fikk omsider sitt mål, og også Zaha og Sako satte ballen bak Kasper Schmeichel!

Seieren betyr at Palace for første gang har gått 7 kamper på rad uten tap i Premier League! Hvilken kontrast til rekorden som ble satt i sesonginnledningen, da de første 7 kampene alle endte med tap! Julián Speroni gjorde en god kamp og sørget faktisk for å bli den første keeperen til å holde nullen i 100 ligakamper for Palace! Han tangerte samtidig rekorden på 111 “clean sheets” for Palace! Dette skjer for øvrig samme uke som han nådde 400 kamper for Palace, en milepæl han nådde i tirsdagens seier over Watford.

Glad all over!

[su_row]
[su_column]

https://twitter.com/CarlMSX/status/942056624474198016

[/su_column]
[su_column]

[/su_column]
[/su_row]