4. desember 2017

Crystal Palace avslører stadionplaner

Parish og Palace har nå avslørt planene for ny stadion! Klubben vil forbli på Selhurst Park men stadion skal få en fullstendig ansiktsløftning og kapasiteten skal økes til 34000. Først og fremst vil den økte kapasiteten være på Main Stand. De luftige planene inkluderer at utseendet skal være inspirert av det opprinnelige krystallpalasset – The Crystal Palace – som ble bygget i 1851 og flyttet til Norwood i 1854 og som selvsagt er opphavet til klubbens navn!

Kostnadene for oppgraderingene er anslått til £75mill-£100mill, dvs. rundt en milliard norske kroner! (Ikke bli stressa nå, Roy, men veldig fint om vi ikke rykker ned. Hilsen Steve!)

Vi kommer tilbake med mer!

[su_row][su_column]


[/su_column]
[su_column]


[/su_column][/su_row]