14. oktober 2017

Sesongen endelig igang

Det er godt endelig å kunne se at fotballen atter ruller i Premier League! Palace var på pletten med en meget sterk seier over Chelsea, etter at Hodgsons menn leverte 2 scoringer mot Contes ene. Så Palace er med andre ord blant lagene som har åpnet 31-kampssesongen sterkest!

Fra spøk til side, som jeg liker å si, før kampen var det reell uro for at Roy Hodgson kunne bli den andre manageren som får tap og null scorede mål i sine fire første kamper som manager, etter at Frank de Boer satte den begredelige rekorden en gang på sensommeren 2017. Palace-gutta spilte en forrykende god kamp og selv om det måtte en Chelsea-spiller til for å tuppe ballen i mål for Palaces første mål denne sesongen, så var resultatet på ingen måte ufortjent! Mye av æren tilfaller Wilfried Zaha, som var tilbake fra skade! Det var også hyggelig at legenden Julian Speroni fikk en seier i sitt PL-comeback!

[su_row]
[su_column size=”1/2″]Herlig, folkens! Nå er det lov å håpe på litt klatring i tiden frem mot fellestur!


[/su_column]
[su_column size=”1/2″]

[/su_column]
[/su_row]
PS: Det er lov å ta seg et glass forfriskende leskedrikk i kveld! 😉