Opptur i cupen

av christian 21. september 2017

Palace fikk en etterlengtet opptur da Huddersfield igjen var på besøk til Selhurst Park tirsdag. Hodgsons utvalgte leverte varene og Bakary Sako ble kampens eneste målscorer, da han headet inn en corner fra Andros Townsend.

Vel så godt som mål, seier og null baklengs var det at Mamadou Sakho var på banen og var sitt sedvanlige rolige og dominante jeg. Mest applaus fikk likevel Pape Souaré som kom inn i andre omgang til sin første ordentlige kamp etter de stygge skadene han fikk i bilulykken for et år siden!

I neste runde venter Bristol City på Ashton Gate! Justice for Freddie Sears?

[su_row][su_column]


[/su_column][su_column]


[/su_column][/su_row]

Learn more
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram