12. august 2017

Stygt tap i sesongåpningen

Palace er sjelden gode i åpningskampen sin, og i dag var det ikke noe unntak. Nyopprykkede Huddersfield var første motstander på Selhurst Park og gjorde som så mange lag i fjor, stakk av med alle poengene. I løpet av 4 minutter midt i første omgang gjorde The Terriers to mål, ett på selvmål av Ward, samt ett av sin nyinnkjøpte spiss Mounié.

Andre omgang var ikke veldig mye bedre, selv om Palace riktignok hadde et par sjanser. Benteke var nærmest på en heading, som keeper Lözl reddet fint. Mounié hadde sjansen til å gjøre sitt andre mål da han var alene gjennom, men Fosu-Mensah viste fart og taklingsevne da han reddet i siste liten. Rekordspissen til bortelaget skulle likevel få æren av å gjøre 3-0 og sette spikeren i kista da han møtte et innlegg på første stolpe og satte ballen bak Hennessey.

Det var få lyspunkt for Palace i denne begredelige forestillingen. Dog skal det sies at innlånte Ruben Loftus-Cheek viste gode takter, både offensivt og defensivt på midten. Det er vel magrere trøst at vi ikke kommer lenger ned på tabellen enn der vi er for øyeblikket.

Neste motstander i Premier League er Liverpool på Anfield, der vi har vunnet tre ganger på rad. Surely not…