Palace videre i Carabao Cup

av christian 25. august 2017

Tirsdag kveld tok Palace imot Ipswich Town, lederlaget i Championship, for ligacupkamp. Eller Carabao cup-kamp, som det heter nå. Det ble en kamp mellom to relativt urutinerte lag, da begge lag stilte med flere unggutter og spillere som ikke er i førsteelleveren. Det førte da også til en kamp som stod på 0-0 helt til det var et lite kvarter igjen. Da var det mer rutinerte James McArthur som var fremme med en praktfull avslutning i krysset! Samme mann var frempå også like etterpå og så ut til å ha punktert kampen. Norske Bersant Cellina reduserte for bortelaget helt på tampen, men Palace rodde i land 2-1 seieren.

I neste runde er det mulighet for hevn mot Huddersfield, som igjen kommer til Selhurst Park.

Learn more
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram