10. august 2017

Fosu-Mensah klar for Palace

Crystal Palace kunne endelig offentliggjøre at lånet av Timothy Fosu-Mensah var klart. Det har vært rykter i flere dager om at dette var på trappene, men i dag ble det altså bekreftet at den lovende 19-åringen lånes ut fra Manchester United hele kommende sesong.

Fosu-Mensah er en anvendelig spiller, som kan bekle posisjoner i hele forsvaret og også defensiv midtbane. Vi går utfra at han er tiltenkt en plass i den bakre treeren, antakelig med Riedewald og Dann. Den unge spilleren er av mange i United betraktet som et stortalent, også blant supporterne deres er det veldig mange lovord å hente, så dette vil antakelig ikke bli en ny Bamford eller Remy, får vi tro. Spilleren skal visstnok være blant de som raskest har fått sin egen sang blant United-supporterne, på melodien til "Let's go f***in' mental!", m.a.o. "Let's go Fosu-Mensah!". Verre er det ikke.

... og han er selvsagt fra Nederland!