9. juni 2017

Spillere frigitt

Premier Leagues liste over frigitte spillere ble publisert i dag og av den fremgår det at flere spillere ikke vil bli med Palace videre. Det skal tas ørsmå forbehold her, da det i blant er kontraktsforhandlinger som kan pågå når listen må publiseres. For et par år siden trodde norske aviser at Hangeland var frigitt, mens han i realiteten satt med pennen i hånda og var enig med Palace om en ett års forlengelse. Når det er sagt, så er navnene på spillerne omtrent som forventet og det er dermed mest sannsynlig at vi ikke vil se mer til disse i Palace.

Spillerne det gjelder er:

  • Fraizer Campbell
  • Jonathan Benteke
  • Mathieu Flamini
  • Zeki Fryers
  • Joe Ledley

Av disse er det utvilsomt Joe Ledley som har vært viktigst. Han hadde i lang tid fast plass og har scoret viktige mål underveis. Waliseren har også gjort seg bemerket med et flott skjegg og finfine danseoppvisninger med landslaget. Han skal på det nærmeste være klar for moderklubben Cardiff.

Lykke til videre, gutter!

Saken oppdateres.