26. juni 2017

Frank de Boer ny manager!

Noen godt bevart hemmelighet var det ikke, da Crystal Palace i ettermiddag kunngjorde at Frank de Boer er ansatt som ny manager i klubben! de Boer og styreleder Steve Parish holdt pressekonferanse der nederlenderen ble presentert, og kunne samtidig vise frem den nye bortedrakten vår med ny sponsorlogo. ManBetX er ny hovedsponsor og Parish mener det skal være den 8. beste avtalen i Premier League.

Frank de Boer var blant annet i Ajax og Barcelona som spiller, og er også blant spillerne med flest landskamper for Nederland. Han har vært manager i Ajax, som han førte til fire ligatitler på rad, for øvrig første lag som klarte det i Nederland. Sist høst var han i Inter Milan, men fikk sparken etter knappe tre måneder. Det skal sies at han jobbet under vanskelige forhold, under nye kinesiske eiere.

Velkommen til Palace, Frank!