4. juni 2017

CPSS imponerte i Supportercupen

CPSS skrev i går historie i den tradisjonsrike Supportercupen, som hvert år arrangeres av Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF). Vi gikk nemlig gjennom gruppespillet med tre strake seire og vant dermed gruppa vår med full pott!

Den første kampen var mot en av turneringsfavorittene, Tottenhams førstelag. Kampen gjenspeilte moderklubbenes spillestil, med et Spurs-lag med stort ballinnehav og et Palace som satset på kontringer. Dette lyktes vi godt med, da vi på et tidspunkt hadde kontret inn hele tre mål og ledet med 3-0. Tottenham kom sterkere etterhvert og reduserte to ganger før de ble tildelt straffe… denne ble reddet av vår erfarne sisteskanse Kai Lindseth! Vi hadde også stolpene med oss.

Den andre kampen var mot Wolves, og vi klarte oss greit også her, i det som endte med en 4-2-seier. Før den siste kampen mot Newcastle var det klart at med ett poeng eller tap med færre enn to mål sikret avansement. Det ble en jevn batalje og til slutt klarte jaggu gjengen i rødt og blått å sende ballen i nettet. 1-0 stod seg kampen ut og vi var gruppevinnere!

Vi fikk verst mulig trekning i åttedelsfinalen, der vi skulle møte Manchester Uniteds førstelag, som noe overraskende hadde endt på andreplass i sin pulje. Trøtte Palace-ben klarte ikke å motstå trykket fra de røde djevlene som forholdsvis enkelt vant 5-0. Takk og farvel, men alt i alt en knallinnsats av CPSS! Toppscorer for oss ble Jostein, med hele fem mål, mens Kai gjorde sin beste innsats i turneringen mellom stengene!