14. mai 2017

Palace sikrer ny kontrakt

For en herlig søndag! Palace feide Hull av banen med 4-0 og vi kan dermed juble for nok en sesong i Premier League! Det blir den femte på rad i øverste divisjon, ny rekord for klubben!

Før kampen var det klart at Hull måtte vinne for å ha sjansen til å unngå nedrykk, mens Palace klarte seg med uavgjort. Nerver(?) gjorde at Hulls Ranocchia bommet på ballen etter drøyt to minutter, hvorpå Zaha iskaldt satte ballen i mål, en fantastisk start for Allardyces utvalgte! Det så ut til at dette satte sitt preg på kampen, og Hull klarte ikke å produsere de helt store sjansene, til tross for ballinnehavet. Etter drøye halvtimen stanget Christian Benteke inn 2-0, fra Puncheons corner og vi holdt stillingen til pause. Mot slutten av kampen var det mye rom på Hulls banehalvdel og Jeffrey Schlupp sørget for at vi ble tildelt straffe, da bortelagets Dawson måtte feie han ned. Luka satte en nydelig straffe til 3-0 og da Patrick van Aanholt satte inn 4-0 i det 90. minutt var siste spiker satt i Hull-kista.

Vi kan nå senke skuldrene når laget tar turen til Old Trafford i siste serierunde, og belage oss på en ny sesong i det gjeveste selskapet.

Up the Eagles!