21. mai 2017

14. plass er fasit for sesongen

Premier League 2016-2017 er historie og Palace endte på en 14. plass. Alt i alt en grei plassering, alle problemene og det overhengende nedrykksspøkelset tatt i betraktning. Siste serierunde endte med en tam affære på Old Trafford der hjemmelaget, med en haug U23-spillere, gikk seirende ut med 2-0.

Palaces står igjen med 41 poeng og en målforskjell på -13, noe som altså holdt til 14. plass. Ned gikk Hull, Middlesbrough og Sunderland, mens Chelsea tok tittelen, til tross for at Zaha og Benteke sørget for Palace-seier på Stamford Bridge! Neste sesong vekkes rivaleriet med Brighton atter til live, i tillegg til at vi får Newcastle tilbake i den øverste divisjonen. Den siste plassen avgjøres på Wembley, der Reading og Huddersfield skal spille playoff-finale!

Nå er det tid for rykter og atter rykter, og sannsynligvis mange endringer i Palace-stallen. På crystalpalace.no skal vi forsøke å holde oss oppdatert på rykter og overganger, og forhåpentligvis se noen tiltrengte endringer også på nettsiden i løpet av den engelske fotballferien.

Up the Eagles!

Slik så sluttabellen ut:

[soccer-info id=’2′ type=’table’ style=’red_light’ columns=’#,Team,MP,W,D,L,F,A,G,P’ team=’222′ title=’Premier League 2016-2017′ width=’100%’ icon=’icon’ /]