Brighton klare for Premier League

Brighton klare for Premier League

Vi ofrer et sjeldent nyhetsinnlegg på våre "kjære" erkerivaler fra Brighton, som i dag ble klare for spill i Premier League 2017-2018! De vant sin kamp mot Wigan 2-1 i dag, blant annet med mål av Glenn Murray, og kan dermed ikke tas igjen, med sine 92 poeng og tre kamper igjen.

Om Allardyce og gutta gjør jobben sin også i de neste kampene, er det dermed duket for rivaloppgjør igjen til neste sesong! Se ikke bort fra at fellesturen neste sesong skjer i forbindelse med at vi tar tre poeng mot måkene!

Alt innhold er © Crystal Palace Supporters Scandinavia
Levert av Wordpress - Designed with Hueman Pro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram