20. mars 2017

Godt resultat og godt selskap!

Sesongens andre fellestur er over, og denne gang med et godt resultat i Palaces 1-0 seier over Watford. At kampens eneste håp om å være minneverdig er fordi dette visstnok er den første Premier League-kamp som er vunnet av et lag som ikke har noen avslutninger på mål, får så være. Tre poeng er minneverdig nok for oss!

Som så ofte før ble fredagskvelden tilbragt på The Spread Eagle, mens kampdagens oppladning denne gang fant sted på pubene Two Brewers og The Pawson’s Arms. Gode plasser på Arthur Wait og mye jubel senere fant vi også bordet vårt på den italienske restauranten Tre Fratelli, som leverte utsøkte varer. Nye og gamle bekjentskap ble pleiet og jeg takker på vegne av supporterklubben for en finfin tur! Forhåpentligvis var alle deltakere fornøyd, også selv om vi ble noe spredd for vindene rett etter kamp før nevnte restaurantbesøk.

Takk for en god tur med rekordhøyt deltakerantall for en vårtur i CPSS’ regi (om jeg ikke husker helt feil)!