1. februar 2017

Mamadou Sakho på lån ut sesongen

Mamadou Sakho har signert på lån ut sesongen fra Liverpool FC. Overgangssummen ryktes å være £2 millioner pund, samt at Palace betaler lønnen hans.

Sakho ble født i Paris, og har spilt på samtlige franske landslag, inkl 28 kamper for a-landslaget. Midtstopperen med røtter fra Senegal, vokste opp som Paris Saint-Germain spiller. Han fikk 201 a-kamper for de fra 2007, før en mye omtalt overgang til Liverpool i 2013. Etter å ha spilt 80 kamper for de røde over tre sesonger, ble han utelatt fra a-troppen denne sesongen. Grunnen skal være at han kom for sent til flyet når de skulle på pre season i USA, samt at han deretter kom for sent til medisinsk behandling i etterkant av dette. Han har siden trent og spilt med reservene.

Han ble født i 1990, er 187cm, og har fått kallenavnet The Beast for sin fysikk.