3. februar 2017

25-mannstroppen klar

I går måtte Premier League-klubbene registrere sine tropper på 25 mann for resten av sesongen. Det var få overraskelser i Palaces tropp, der Wickham og Souaré er utelatt grunnet skade, mens Mutch er lånt ut til Reading og dermed ikke er med. Den eneste som således er vraket, er Kwesi Appiah.

Troppen: Christian Benteke, Yohan Cabaye, Fraizer Campbell, Scott Dann, Damien Delaney, Mathieu Flamini, Zeki Fryers, Wayne Hennessey, Martin Kelly, Joe Ledley, Lee Chung-yong, Steve Mandanda, James McArthur, Luka Milivojevic, Jason Puncheon, Loic Remy, Mamadou Sakho, Bakary Sako, Jeffrey Schlupp, Julian Speroni, James Tomkins, Andros Townsend, Patrick van Aanholt, Joel Ward, Wilfried Zaha.

Siden vi har fylt alle 25 plassene, er det ikke rom for noen free transfers, som Flamini som ankom i høst. Stopperen Martin Caceres har vært linket til klubben, men nå er det altså ikke plass til flere nye spillere. Unge spillere, som Sullay Kaikai, trenger ikke å registreres.