30. januar 2017

Patrick Van Aanholt har signert

Crystal Palace har signert Patrick van Aanholt fra Sunderland. Summen rapporteres å være £9 millioner, som kan stige til £14 millioner om klausuler i kontrakten blir oppfylt. Trolig er den viktigste klausulen at Palace beholder plassen i Premier League etter årets sesong.

Den offensive venstrebacken har signert en kontrakt på fire og et halvt år, og skal spille for Sam Allardyce for andre gang i sin karriere. De hadde forrige sesong et godt samarbeid i Sundlerland.

Van Aanholt, 26, startet karrieren i Chelsea etter å ha vært ungdomsspiller for PSV Eindhoven. Han har senere vært på lån i Coventry og Newcastl, før han fikk sin debut for Chelsea. Senere har han vært på lån i Leicester, Wigan og Vitesse.

I juli 2013 signerte Sunderland han permanent. Han spilte hele 88 kamper der, og laget syv mål.