6. januar 2017

Overgangsnytt

Overgangsvinduet er åpent og en liten oppdatering er på sin plass, selv om det ikke er det store sakene å melde om så langt.

Hiram Boateng avsluttet som tidligere skrevet sitt låneopphold i Bristol Rovers. Nå er han klar for ny klubb, Northampton. Der får midtbanespilleren forhåpentligvis mer spilletid utover vinteren og våren!

Freddie Ladapo er også en av våre utleide unggutter og står med to mål for Oldham. Den 23 år gamle spissen skal nå forsøke å score mål for Shrewsbury.

Bakary Sako har fått lite spilletid denne sesongen, ikke minst grunnet skader. Vingen viste glimt av hva han kan i det forsmedelige tapet for Swansea (en kamp vi ellers forbigår i stillhet) og har sagt at han ønsker å bli i Palace, til tross for at blant annet Birmingham skal være interessert. Sako er, i likhet med Wilfried Zaha, i ferd med å forberede seg på spill i Afrikamesterskapet, der han representerer Mali.

En annen spiller som har vært ryktet på vei ut av Palace, er vår franske sisteskanse Steve Mandanda. Mandanda har vært i samtaler med gamleklubben Olympique Marseille om en retur, kanskje på grunn av skuffelsen over det vaklevorne forsvaret han står bak… Nå har keeperen sagt at han ønsker å bli i London for å kjempe for plassen i buret og ikke gi opp Premier League-eventyret!