28. desember 2016

Zaha tatt ut til Afrikamesterskapet

Som vi tidligere har nevnt, så har Wilfried Zaha valgt å representere Elfenbenskysten, etter å ha sett seg lei på ikke å bli uttatt i Englands tropp. Derfor er det ikke overraskende at vår dribleglade lynving er tatt ut i den foreløpige troppen til elefantene, som ivorianernes landslag kalles. Det forventes også at han vil være med når mesterskapet sparkes igang.

2017-utgaven av mesterskapet skal spilles i Gabon mellom 14. januar og 5. februar. Zaha og Elfenbenskysten er i gruppe med skadde Yannick Bolasies DR Kongo, Marokko og Emmanuel Adebayors Togo.

Synd for oss, men liten tvil om at Wilfried fortjener en sjanse til å skinne på den internasjonale scenen, som det heter.

Til slutt et tips til Englands manager Gareth Southgate, som har sagt at han vil forsøke å overtale Zaha til å reversere avgjørelsen om statsborgerskap: Neste gang du ønsker at en spiller skal velge England, så ta han ut i troppen når du har sjansen!