17. desember 2016

Svak form før juleprogrammet

Til tross for et godt resultat med 3-0 over Southampton, så er det en rekke med dårlig poengfangst for Palace før det tradisjonsrike juleprogrammet i Premier League. 3-3 mot Hull og forventede tap mot Manchester United og Chelsea er fasit på de tre siste kampene.

Andre juledag møter Palace Watford på Vicarage Road, mens vi får en ny bortekamp på nyåret, når vi skal til Emirates for å møte Arsenal.

Manager Alan Pardew er under et visst press, selv om styreformann Steve Parish har uttrykt støtte, noe alle som har spilt Football Manager vet at man må ta med en klype salt.

Her på crystalpalace.no har oppdateringene vært litt sparsomme i det siste, en formsvikt vi håper å komme oss over, forhåpentligvis samtidig som klubben vi elsker gjør det samme! Vi håper på lystigere nyheter fremover!