23. desember 2016

Sam Allardyce er ny manager i Palace!

Årets dårligst skjulte julegave ble overlevert for kort tid siden: Sam Allardyce er ansatt som ny manager i Crystal Palace FC! Han tar over etter Alan Pardew, som fikk sparken i går. Kontrakten skal være på to og et halvt år.

Big Sam, ofte forkortet BFS, er kjent som en manager som står for disiplinert fotball med en sterk defensiv, med andre ord et stykke unna det Palace har prestert det siste året. Fotballmessig er det tilsynelatende mange som ser det som en fornuftig ansettelse, men i lys av BFS' forretninger som førte til en avkortet periode som England-manager, settes det unektelig spørsmålstegn ved om dette er en mann som skal assosieres med Palace.

Allardyce er best kjent som manager i Bolton, som gjorde det sterkt under hans styre. Siden har han vært ansatt i Newcastle, Blackburn, West Ham og Sunderland, innen han fikk én kamp som England-manager.

Velkommen og lykke til!