29. desember 2016

Hiram Boatengs lån avsluttet

Den talentfulle midtbanespilleren Hiram Boateng har i høst vært på lån i Bristol Rovers i League One. Han har hatt måtelig suksess, det rapporteres om et par meget gode kamper, mens fasiten viser at han startet like mange kamper på banen som på benken. Boateng har tidligere vært på lån i Plymouth, i to omganger.

Lånet skulle i utgangspunktet vare til førstkommende mandag, men Palace har valgt å tilbakekalle spilleren allerede nå. Det betyr likevel ikke at han vil kunne være del av laget som skal møte Arsenal lørdag, ettersom han ikke er registrert for Palace-spill før den offisielle låneperioden er over. Man kan kanskje spekulere i om ikke dette er for at Palace ønsker han tilgjengelig for førstelagstreninger før den viktige Swansea-kampen og FA-cupkampen mot Bolton?