29. november 2016

Zaha blir ivorianer

Wilfried Zaha står med to landskamper for England, mot Sverige og Skottland. Flere sjanser har det ikke blitt, og han har blant annet blitt forbigått av vår egen Andros Townsend og Manchester Uniteds Jessie Lingard, som mange mener ligger bak Zaha i kvalitet.

Nå er Wilf tydeligvis lei av at verken Hodgson, Allardyce eller Southgate har ønsket hans tjenester, og derfor har han valgt å representere Elfenbenskysten i fremtiden. Zaha er født i Abidjan, men flyttet til England som barn, og ettersom hans to landskamper for England var treningskamper, er veien åpen for å skifte landslag.

For Palaces del er dette kanskje ikke helt topp, selv om vi ønsker Wilf alt det beste, ettersom han nå vil være borte vinterstid med spill i Afrikamesterskapet.

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

23. januar 2022
13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021