29. november 2016

Palace har krav på penger fra Tony Pulis

Sjokket var stort da Tony Pulis for to år siden valgte å forlate Palace, kun et par dager før Premier Leagues åpningsdag. Likevel virket det som det var noe klubb og manager var enig om, etter å ha funnet ut at man ikke lenger kunne samarbeide.

Etter hvert har vi kunnet lære at Pulis fikk en bonus fra Palace, siden han var en sentral brikke i å berge plassen i Premier League. Da han plutselig sa opp, så mente Palace at han ikke hadde oppfylt kravene for bonusen, som var på pene £2mill. Nå har Palace fått fullt medhold, og det er klart at Pulis rett og slett har løyet og forsøkt å lure til seg bonusen med noen uriktige påstander. Han skal ha sagt seg godt fornøyd med å være i Palace og ønsket å motta bonusen på forskudd, for å hjelpe til med eiendomskjøp for sine barn. Parish gikk med på dette, men like etter sa altså Pulis opp og hevdet at dette var på bakgrunn av et møte blant spillerne, som skulle være på bakgrunn av dårlig bonusordning med Palace. Det er nå bevist at dette spillermøtet ikke fant sted da Pulis påstod, men snarere noen dager før han sa seg fornøyd med å være i Palace og da fikk bonusen på forskudd. Dessuten er det ikke funnet bevis for at han faktisk var i gang med kjøp av eiendom.

Nå må Tony Pulis betale tilbake bonusen, samt saksomkostninger, et beløp som antakelig vil være nærmere fire millioner pund, altså over 40 millioner kroner!

Skittent, Tony, veldig skittent.