3. oktober 2016

Townsend på landslaget

Vi har etter hvert blitt vant med at Palaces engelske spillere blir oversett når troppen tas ut, Zaha og Dann har levert bra tidligere og ikke blitt funnet verdig en plass. Nå er det omsider en Palace-spiller som skal på landslagsoppdrag med England igjen: Andros Townsend! Midlertidig England-manager Gareth Southgate, en gammel kjenning, valgte å ta med Townsend da Raheem Sterling måtte melde forfall med skade. England skal ut i VM-kvalifisering mot Malta og Slovenia.

Andros Townsend spilte sist for England før EM i sommer, da han var med i en større tropp som siden skulle danne grunnlag for gruppen med spillere som skulle til Frankrike. Da ble han vraket til EM, men får nå atter sjansen, som første Palace-spiller siden 2012, da Wilfried Zaha fikk sin hittil eneste opptreden.

Lykke til, Andros!

PS: Ikke blir skadet.