24. september 2016

Tabbe, comeback og eufori i nord!

For et par sesonger siden hadde Palace en rekke imponerende opphentinger, der dårlig start ikke så ut til å plage laget mer enn at de gjorde jobben og kom sterkt tilbake. I dag så vi mye av det samme!

I en brukbar førsteomgang klønet Joe Ledley det til med en horribel tilbakepasning, som Jermaine Defoe plukket opp og rutinert sendte i nettet. Samme notoriske måljeger leverte igjen, da hjemmelaget gikk opp i 2-0 etter en times spill. Gode råd var dyre, men et håp ble tent da nevnte Ledley rettet opp inntrykket med et skudd som gikk via en Sunderland-spiller og i mål.

Pardew tok grep og jammen så vi et særdeles sjeldent tilfelle av Zeki Fryers-effekten! Venstrebacken hadde kun vært på banen i kort tid da han gjorde et par finter og la et nydelig innlegg presist på pannebrasken til James McArthur. 2-2 og et viktig poeng i sikte! Nytt grep fra Pardew på overtid, da Puncheon ble erstattet av Chung-Yong Lee. Sør-koreaneren fikk én berøring i løpet av innhoppet, da han slo et frispark fra hjørnet. Ingen Sunderland-spillere fant det bryet verdt å markere Christian Benteke, og dermed 2-3 i siste minutt av tillagt spilletid! Total eufori blant bortesupporterne, som kan feire runden med en imponerende 7. plass i Premier League!

All honnør til Alan Pardew i dag, som neppe kunne truffet bedre med byttene! Up the Eagles!!