1. september 2016

Premier League-troppen er klar

Overgangsvinduet stengte i går, som vel alle har fått med seg. I dag skulle Premier League-lagenes 25-mannstropp leveres inn, en tropp som ikke kan endres før neste overgangsvindu, i januar. Palaces tropp består av 24 spillere, da vi rett og slett ikke har flere spillere... Av de 25 man kan registrere skal 8 spillere være "home grown" - "hjemmeavlet"(?) - hvilket vil si at de skal ha vært registrert hos en engelsk eller walisisk klubb i minst 36 måneder innen sin 21. bursdag.

Troppen er som følger, i alfabetisk rekkefølge: (spillere som regnes som "home grown" er merket med *)

Kwesi Appiah*
Christian Benteke
Yohan Cabaye
Fraizer Campbell*
Scott Dann*
Damien Delaney
Zeki Fryers*
Wayne Hennessey*
Martin Kelly*
Joe Ledley*
Chung-yong Lee
Steve Mandanda
James McArthur
Jordon Mutch*
Jason Puncheon*
Loic Remy
Bakary Sako
Pape Souare
Julian Speroni
James Tomkins*
Andros Townsend*
Joel Ward*
Connor Wickham*
Wilfried Zaha*

Det kan jo være verdt å merke seg at vi da har minst to spillere - Appiah og Fryers - som lett vil "ofres" i januar-kvoten dersom vi skulle kjøpe nye spillere da, så det er sannsynlig med tre-fire nye spillere også da... kanskje(?).

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021
15. september 2021