12. september 2016

Pape Souaré involvert i en bilulykke

Vår senegalesiske venstreback Pape Souaré var i går, søndag, involvert i en alvorlig bilulykke og befinner seg nå på sykehuset. Han er alvorlig men ikke livstruende skadd. Akkurat hva som skjedde i ulykken er ikke helt klart, annet enn at den skjedde på M4-motorveien i London.

God bedring, Pape!

[column size=”one-half”]

[/column]
[column size=”one-half” last=”true”]

[/column]

Den siste oppdatering om Pape Souaré kommer fra Steve Parish, som forteller at Pape har vært gjennom en operasjon i lår og kjeve og det forventes at han skal bli helt frisk fra skadene! Tidsperspektivet vet vi ikke noe om, men det er med andre ord ikke noe som tyder på at karrieren til Pape skal være over! Parish skryter av ambulansepersonell, leger og alle som var involvert i redningsaksjonen, og sier at klubben har donert en anselig sum til organisasjonene.